طرز تهیه پیتزا مخلوط ، مرغ و قارچ ، کالباس و سبزیجات با فر و بدون فر

طرز تهیه پیتزا مخلوط ، مرغ و قارچ ، کالباس و سبزیجات با فر و بدون فر

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا بدون فر
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه پیتزا مخلوط

به گزارش رویونیز ، پیتزا از غذاهای محبوب است که به روش های متنوع درست می شود. در ادامه طرز تهیه انواع پیتزا را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

پیتزا , پیتزا ساده , پیتزا مرغ , پیتزا خانگی , پیتزا گوشت و قارچ

مواد لازم برای پیتزا مخلوط

خمیر پیتزا : به مقدار لازم
قارچ: ۱ پیمانه خرد شده
سوسیس: ۱ پیمانه خرد شده
روغن زیتون: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۱ پیمانه خرد شده
فلفل دلمه : ۱ عدد
پنیر پیتزا: یک و نیم پیمانه خرد شده

پیتزا , پیتزا ساده , پیتزا مرغ , پیتزا خانگی , پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا سوسیس
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه پیتزا سوسیس خوشمزه

طرز تهیه پیتزا مخلوط

۱- ابتدا خمیر پیتزا را مطابق آموزش خمیر پیتزا آماده کنید.
۲- سوسیس ، قارچ و زیتون را خرد کرده و به خمیر بیفزایید و ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
۳- سینی فر را چرب کرده و خمیر پیتزا مخلوط را روی آن پهن کنید. سپس تخم مرغ را جداگانه بشکنید و تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید.
۴- خمیر پیتزا را کنار بگذارید تا ور بیاید. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه خرد شده را روی آن بریزید و پنیر رنده شده به روی مواد پیتزا مخلوط بپاشید.
۵- پیتزا مخلوط را داخل فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

می توانید به جای سوسیس از کالباس استفاده کنید در اینصورت پیتزا کالباس و قارچ خوشمزه ای خواهید داشت.

سالاد سزار , طرز تهیه سالاد سزار , سالاد سزار رستوران

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه پیتزا قارچ خانگی

مواد لازم برای پیتزا مرغ و قارچ

سینه مرغ: نیم کیلو
قارچ: نیم کیلو
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
فلفل دلمه: ۲ عدد
ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
خمیر پیتزا: به مقدار لازم

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو مجلسی , تزیین آلبالو پلو

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

۱- ابتدا خمیر پیتزا را با توجه به آموزش خمیر پیتزا درست کنید و کنار بگذارید تا ور بیایید.
۲- مرغ ، پیاز و مقداری آب را داخل قابلمه بگذارید و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد.
۳- وقتی مرغ کمی پخت، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا خوب بپزد.
۴- مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و قارچ و فلفل دلمه را نیز خرد کنید.
۵- قارچ های خرد شده را داخل مقداری روغن تفت داده و وقتی آب انداخت فلفل دلمه خرد شده و مرغ را به آن اضافه کنید.
۶- مواد پیتزا مرغ و قارچ را در روغن تفت داده و ادویه کاری و نمک و فلفل را به آن بیفزایید.
۷- خمیر پیتزایی که قبلا آماده کرده اید را پهن کنید و با دست آن را کامل صاف کنید ، سعی کنید ضخامت خمیر پیتزا از نیم سانت بیشتر نباشد.
۸- پنیر را روی آن مالیده و سپس سس گوجه فرنگی و مواد پیتزا مرغ را روی آن پهن کنید. حالا دوباره پنیر پیتزا را روی مواد بمالید.
۹- دوباره مقداری سس به آن اضافه کرده و داخل فر قرار دهید . دمای فر روی ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشد و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پیتزا مرغ بپزد.
۱۰- وقتی خمیر پخت و پنیر طلایی شد، پیتزا مرغ و قارچ شما آماده است!

طرز تهیه ته چین گوشت , ته چین گوشت مجلسی , ته چین گوشت در فر

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا ساده

مواد لازم برای پیتزا بدون فر

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم ( برای روی پیتزا)
قارچ: ۱۰۰ گرم (برای روی پیتزا)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم (برای روی پیتزا)
رب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمه: ۱ عدد
ادویه کاری، نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
خمیر پیتزا : به مقدار لازم

میرزا قاسمی , طرز تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی شمالی , میرزا قاسمی رشتی

طرز تهیه پیتزا بدون فر

۱- ابتدا خمیر پیتزا را با آموزش خمیر پیتزا آماده کنید و بگذارید ور بیاید.
۲- پیاز را خرد کرده و سیر را له کنید، سپس آن ها را داخل روغن ریخته و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
۳- حالا ادویه جات مانند نمک ، فلفل ، رب را اضافه کرده و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن مقداری کشیده شود.
۴- فلفل دلمه و قارچ را خرد کرده و به صورت جداگانه تفت دهید و سرخ کنید.
۵- خمیر پیتزا را پهن و قطر آن را حدود ۲۰ سانت تا ۳۰ سانت درست کنید. سپس خمیر پیتزا بدون فر را داخل تابه گذاشته، درب تابه را بگذارید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
۶- سپس موادی که قبلا آماده کرده اید را به همراه پنیر پیتزا روی نان پیتزا ریخته و دوباره درب تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.
۷- بعد از گذشت حدود ۱۰ دقیقه درب تابه را بردارید، اگر دوست دارید نان پیتزا تردتر باشد، می توانید حرارت را زیاد کرده و بگذارید تا بپزد ، حواستان باشد نسوزد!

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مواد لازم برای پیتزا سبزیجات

کنسرو ذرت: ۱ لیوان
قارچ: ۱ لیوان
زیتون خرد شده: ۱ لیوان
فلفل دلمه: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۲ لیوان
ریحان خرد شه: ۲ قاشق غذاخوری
کره و سس مارینارا: به مقدار لازم
خمیر پیتزا: به مقدار لازم

پیتزا , پیتزا ساده , پیتزا مرغ , پیتزا خانگی , پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا رژیمی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه پیتزا رژیمی سبزیجات

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

۱- ابتدا خمیر پیتزا را به مقدار لازم تهیه کرده و سپس سینی را چرب کرده و خمیر پیتزا را داخل آن پهن کنید.
۲- سعی کنید ضخامت خمیر پیتزا نازک باشد، سپس سس مارینارا را روی خمیر بریزید، پنیر پیتزا را به سس اضافه و سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید.
۳- پنیر پیتزا را دوباره روی سبزیجات بریزید و روی آن را بپاشید.
۴- سینی را درون فر با بالاترین دما و به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد.
۵- وقتی پیتزا تقریبا آماده شد می توانید مقداری کره آب شده روی آن بریزید (در صورت تمایل)

برای پیتزا سبزیجات می توانید از سبزیجات مختلف و به مقدار دلخواه استفاده کنید.
اگر دوست داشتید می توانید قارچ را قبل از استفاده مقداری در روغن تفت دهید.

پیتزا , پیتزا ساده , پیتزا مرغ , پیتزا خانگی , پیتزا گوشت و قارچ

فوت و فن تهیه پیتزا خانگی

نکته ۱: هنگامی که قارچ را تفت می دهید، بهتر است زیاد سرخ نکنید تا خواص خود را از دست ندهد.
نکته ۲: بهتر است هنگام پهن کردن خمیر پیتزا دستتان را چرب کنید، سپس خمیر را پهن کنید.
نکته ۳: وقتی پیتزا بدون فر درست می کنید، بهتر است خمیر زیاد کلفت نباشد تا داخل آن هم خوب بپزد.
نکته ۴: اگر دوست داشته باشید می توانید از موادی مانند سوسیس و کالباس (توصیه نمی شود) و گوجه فرنگی نیز برای پیتزا استفاده کنید.
نکته ۵: برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا ، فر را از قبل گرم کنید.

پیتزا , پیتزا ساده , پیتزا مرغ , پیتزا خانگی , پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا مخلوط ، مرغ و قارچ ، کالباس و سبزیجات با فر و بدون فر