طرز تهیه خمیر پیتزا با خمیر مایه و بکینگ پودر یا بدون مخمر و با کیفیت

طرز تهیه خمیر پیتزا با خمیر مایه و بکینگ پودر یا بدون مخمر و با کیفیت

طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیتزا بدون خمیر مایه , خمیر پیتزا با بکینگ پودر
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه خمیر پیتزا

به گزارش رویونیز ، خمیر پیتزا را می توان به صورت آماده یا خانگی تهیه کرد. کیفیت خمیر پیتزا بسیار مهم است و لازم است از آرد مرغوب برای تهیه آن استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

خمیر پیتزا , خمیر پیتزا فوری , خمیر پیتزا خانگی

مواد لازم برای خمیر پیتزا

روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
مخمر فوری: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آب یا شیر گرم: نصف پیمانه یا کمی بیشتر

خمیر پیتزا , خمیر پیتزا فوری , خمیر پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه خمیر پیتزا

۱- برای درست کردن خمیر پیتزا خوب و با کیفیت برای پیتزا ، ابتدا به مدت یک ربع مخمر را درون ظرف در داری قرار داده و مقداری آب گرم درون آن بریزید، سپس درب ظرف را بسته و بگذارید حجم مخمر تقریبا دو برابر شود.
۲- بعد از حدود یک ربع اگر مخمر عمل نیامد، باید از مخمر دیگری استفاده کنید و این خراب شده است.
۳- آرد سفید را به همراه نمک و شکر الک کرده سپس روغن را داخل مخلوط بریزید، مخمر را نیز به آن افزوده و آب یا شیر گرم را کم کم به آن اضافه کنید.
۴- همزمان با اضافه کردن آب یا شیر ، مخلوط را هم بزنید و تا وقتی که خمیر پیتزا چسبندگی اش از بین برود و به دست بچسبد، به اضافه کردن آب ادامه دهید.
۵- سپس خمیر پیتزا را روی سطح مسطح گذاشته و ورز دهید.
۶- اگر خمیر چسبنده شد ، می توانید مقداری آرد به آن بپاشید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به ورز دادن خمیر پیتزا ادامه دهید تا خمیر کش دار و نرمی به دست آید.
۷- سپس خمیر پیتزا را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید گذاشته و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۱ ساعت بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه پیتزا , تهیه پیتزا , پیتزا سبزیجات , پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیتزا بدون خمیر مایه , خمیر پیتزا بدون مخمر
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

آرد را داخل ظرف میریزیم وسط آنرا باز میکنیم . آب و روغن را وسط آرد میریزیم . سرکه را روی بیکینگ پودر میریزیم وقتی کف کرد روی آرد میریزیم و از کناره ها کم کم آرد را مخلوط میکنیم و کل مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدهیم . اگر خمیر خیلی شل بود، کمی آرد اضافه میکنیم .این خمیر باید چسبنده باشد .خمیر آماده شده را ۲۰دقیقه استراحت میدهیم روی ظرف خمیر را سلفون میکشیم تا خشک نشود . بعد ظرف پیتزا را کمی چرب کرده دستمان را هم چرب میکنیم و خمیر را داخل ظرف باز میکنیم تا صاف و نازک شود .
حدود۱۰دقیقه در فر گرم۱۸۰درجه میپزیم و بعد خارج کرده ، سس میمالیم و مواد دلخواه را ریخته و دوباره در فر میگذاریم تا پنیر آب شده و خمیر خوب بپزد برای اینکه خمیر پیتزای ما خشک نشود کف فر یک ظرف آب میگذاریم تا بخار کند که خمیر مثل پیتزای بیرون نرم و مغز پخت شود .

طرز تهیه پیتزا , تهیه پیتزا , پیتزا سبزیجات , پیتزا مرغ و قارچ

فوت و فن تهیه خمیر پیتزا

نکته ۱: اگر خمیر تردتری دوست دارید، بهتر است خمیر را در پایان در یخچال بگذارید تا آرام آرام ور بیاید.
نکته ۲: استفاده از شیر به جای آب ، باعث خوشمزه تر شدن خمیر پیتزا می شود.
نکته ۳: سعی کنید شب قبل از پختن پیتزا، خمیر پیتزا را آماده کرده باشید.
نکته ۴: اگر خمیر را با انگشت ورز دهید نیاز به آرد پیدا می کند.
نکته ۵: خمیر مایه های بازار معمولا از نوع خشک هستند که می توانید مستقیما داخل آرد بریزید، اگر از تازه بودن آن مطمئن نیستید، بهتر است ابتدا آن را با مقداری آب ولرم و شکر عمل بیاورید.
نکته ۶: این مقادیر که گفته شد، دقیق است و لازم است مقدار دقیق آن ها رعایت شود.
نکته ۷: مقدار آب در هیچ خمیری ثابت نیست و نیاز به تجربه دارد که به مرور به دست می آید.
نکته ۸: موقع ورز دادن بهتر است به جای مدام پاشیدن آرد، دست خود را چرب کنید تا خمیر به دست نچسبد.
نکته ۹ : سعی کنید حتما خمیر مایه تازه بخرید.

طرز تهیه پیتزا , تهیه پیتزا , پیتزا سبزیجات , پیتزا مرغ و قارچ
برگرفته از ۲nafare.com

طرز تهیه خمیر پیتزا با خمیر مایه و بکینگ پودر یا بدون مخمر و با کیفیت