طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی و خوشمزه در فر و بدون فر

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی و خوشمزه در فر و بدون فر

طرز تهیه ته چین گوشت , ته چین گوشت مجلسی , ته چین گوشت ماهیچه
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی خوشمزه

به گزارش رویونیز ، ته چین گوشت از غذاهای مجلسی و خوش خوراک است که می توان آن را در فر یا بدون فر تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه ته چین گوشت زعفرانی خوشمزه را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

ته چین گوشت , ته چین گوشت چرخ کرده , ji ]dk ',aj

مواد لازم برای ته چین گوشت

گوشت گوسفندی (بدون استخوان) : نیم کیلو
برنج: ۴ پیمانه
کشمش: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
ماست: ۲ پیمانه
زعفران: ۲ پیمانه
روغن: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد

ته چین گوشت , ته چین گوشت چرخ کرده , ته چین گوشت در فر

ته چین گوشت,دستور پخت ته چین گوشت,tahchin ghoosht,عکس ته چین گوشت

دستور تهیه ته چین گوشت

۱- برنج را شسته بگذارید خیس بخورد، سپس آن را روی شعله گاز گذاشته و بعد آبکش کنید.
۲- پیاز را خرد کرده داخل مقداری روغن تفت دهید، سپس گوشت را درشت خرد کرده و داخل پیاز داغ همراه فلفل دلمه برای از بین بردن بوی زهم آن ، تفت دهید.
۳- سایر ادویه جات از جمله فلفل ، زردچوبه را به آن افزوده و بگذارید برای حدود ۱ ساعت و نیم بپزد. در نهایت به آن مقداری نمک اضافه کنید.
۴- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید، سپس ماست، زعفران دم کرده و فلفل سیاه و مقدار کافی نمک به آن اضافه کنید.
۵- مایه آماده شده را داخل برنج آبکش شده ریخته و مخلوط کنید.
۶- ته قابلمه مقداری روغن ریخته و ردیف اول مایه ته چین گوشت را داخل آن قرار می دهید.
۷- سپس مقداری از گوشت آماده شده را روی برنج ریخته و بقیه برنج را به همین صورت لایه به لایه بریزید.
۸- برنج را دم کنید. هنگام کشیدن غذا، قابلمه را روی دیس برگردانده و با کشمش ، زرشک ، پیاز سرخ شده و … آن را تزیین کنید.

دقت کنید در طرز تهیه ته چین گوشت بدون فر ، قابلمه باید نچسب باشد و خیلی هم نازک نباشد چون زود ته آن می سوزد.

طرز تهیه ته چین مرغ,ته چین مرغ بدون فر,طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

طرز تهیه ته چین گوشت , ته چین گوشت مجلسی , ته چین گوشت ماهیچه
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی خوشمزه

طرز تهیه ته چین گوشت در فر

برای درست کردن ته چین گوشت در فر ، آن را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ، سپس مقداری روغن داخل ظرف فر بریزید.
بعد مایه ته چین و گوشت را به صورت لایه به لایه داخل ظرف فر ریخته ( ابتدا مایه سپس گوشت) برای حدود یک ساعت آن را داخل فر بگذارید. دقت کنید برای برگردندن ته چین، لازم است از ظروف نچسب مخصوص فر استفاده کنید. البته می توانید از ظروف پیرکس نیز برای اینکار استفاده کنید.

ته چین گوشت , ته چین گوشت چرخ کرده , طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده

ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز را داخل روغن تفت داده و ادویه ها را اضافه کنید. سپس مقداری آب به آن اضافه و بگذارید تا بپزد.
بعد همانند مراحل بالا مایه ته چین و مایه گوشت چرخ کرده را به صورت لایه به لایه داخل قابلمه بریزید.

ته چین گوشت , ته چین گوشت چرخ کرده , طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی و خوشمزه در فر و بدون فر