طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه با گلاب و آرد برنج و گندم

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه با گلاب و آرد برنج و گندم

طرز تهیه کاچی,کاچی زائو,کاچی با آرد برنج,طرز تهیه کاچی با آرد سفید,;h]d
آموزش انواع دسر و طرز تهیه کاچی خوشمزه

مواد لازم برای کاچی

شکر »»= ۲۰۰ گرم
آرد گندم یا برنج »»= ۳۰۰ گرم
گلاب »»= ۱ لیوان
پودر هل »»= ۱ قاشق مرباخوری
کره »»= ۲۰۰ گرم
آب »»= ۷ لیوان

کاچی,کاچی زرد,کاچی مجلسی,کاچی برای افطار,کاچی زایمان

کاچی,طرز تهیه کاچی خوشمزه,طرز تهیه کاچی برای زن زائو,کاچی زایمان

طرز تهیه کاچی

۱- برای درست کردن کاچی داخل قابلمه آب ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد کنید.
۲- بعد از حل شدن شکر در آب ، زعفران آب شده و گلاب را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
۳- آرا را داخل تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و هم بزنید تا رنگ آرد عوض شود. بعد کره و روغن را افزوده و دوباره هم بزنید.
۴- وقتی مخلوط آرد و روغن به رنگ طلایی شد شربت را که قبلا آماده کرده اید را آرام آرام به تابه اضافه کرده و هم بزنید. اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه کنید.
۵- حرارت را کم کرده و منتظر بمانید تا کاچی به روغن بیفتد. پودر هل را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

شربت سکنجبین,طرز تهیه شربت سکنجبین,شرکت شکنجبین با عسل

فوت و فن پختن کاچی
نکته ۱: میزان غلظت کاچی به سلیقه شما بستگی دارد اما دقت کنید که کاچی نیز مانند حلوا بعد از خنک شدن ، سفت می شود.
نکته ۲: برای تزیین کاچی می توانید از دارچین و پودر پسته استفاده کنید.
نکته ۳: کاچی انواع مختلفی دارد مانند کاچی زرد با زردچوبه، کاچی با عسل ، کاچی با نبات ، کاچی شیر و شیره انگور و … که در بالا کاچی ساده با گلاب را آموزش دادیم.

کاچی,کاچی زرد,کاچی مجلسی,کاچی برای افطار,کاچی زایمان

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه با گلاب و آرد برنج و گندم