طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه با گوشت قلقلی ، گوشت چرخ کرده و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه با گوشت قلقلی ، گوشت چرخ کرده و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه

به گزارش رویونیز ، آلبالو پلو از غذاهای خوشمزه است که با آلبالو و گوشت تهیه می شود. گوشت مورد استفاده در آلبالو پلو می تواند گوشت چرخ کرده یا مرغ باشد. آلبالو پلو غذای ترش و شیرین تابستانی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه آلبالو پلو را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

آلبالو پلو , تزیین آلبالو پلو , Hgfhg, \g,,البالو پلو خوشمزه

مواد لازم برای آلبالو پلو

برنج: ۵ پیمانه
آلبالو: ۶۵۰ گرم
شکر: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

آلبالو پلو , تزیین آلبالو پلو , آلبالو پلو رزا منتظمی

طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

۱- ابتدا آلبالوهای تازه را شسته و هسته آن را جدا کنید. سپس شکر را به صورت لایه به لایه به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا بپزد.
۲- برنج را خیس داده و آبکش کنید.
۳- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و به صورت قلقلی های کوچک درآورید.
۴- مقداری روغن در تابه ریخته و بگذارید داغ شود، سپس قلقلی ها را یکی یکی داخل روغن داغ گذاشته و تفت دهید.
۵- بعد از ۲ یا سه دقیقه تفت دادن، قلقلی ها را از شعله گاز بردارید.
۶- قابلمه موردنظر برای آلبالو پلو را روی شعله گذاشته، ته دیگ سیب زمینی یا نان ته آن بگذارید، سپس مقداری روغن مایع و اندکی از شربت آلبالو که درست کرده اید داخل آن بریزید.
۷- حالا برنج ، قلقلی ها و آلبالو پخته بدون آب را به صورت لایه به لایه داخل قابلمه بریزید. اولین و آخرین لایه برنج باشد.
۸- در پایان به اندازه ۲ یا ۳ قاشق شربت را روی آلبالو پلو ریخته و روی شعله متوسط بگذارید، درب آن را بگذارید تا بخار بیفتد.
۹- بعد از بخار افتادن آلبالو پلو نصف استکان شربت آلبالو را روی برنج بریزید و زیر شعله را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

طرز تهیه ته چین گوشت , ته چین گوشت مجلسی , ته چین گوشت در فر

طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

۱- ابتدا برنج از قبل خیس کرده را داخل آب جوش ریخته و سپس آبکش کنید، برنج را زنده تر از حالت معمولی آبکش کنید.
۲- مرغ را داخل تابه درون کره و روغن تفت دهید و سرخ کنید. سپس ادویه جاتی مانند نمک ، دارچین و زردچوبه به همراه مقداری آب به آن اضافه کنید.
۳- بگذارید مدتی مرغ خوب بپزد، قبل از خاموش کردن شعله مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید، بگذارید آب مرغ غلیظ شود سپس از روز شعله بردارید.
۴- ته قابلمه مقداری روغن و ته دیگ موردنظر را ریخته و سپس برنج و آلبالو را به صورت لایه به لایه اضافه کنید. سپس بگذارید برنج بخار بیفتد.
۵- بعد از بخار افتادن آلبالو پلو ، شعله را کم کرده و مقداری آب آلبالو و روغن داغ به همراه زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
۶- هنگام کشیدن آلبالو پلو ، برنج زعفرانی را روی دیس ریخته و مرغ را کنار دیس قرار دهید.

طرز تهیه ته چین گوشت , ته چین گوشت مجلسی , ته چین گوشت در فر

طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو با مربا آلبالو

فوت و فن تهیه آلبالو پلو

نکته ۱: اگر می خواهید رنگ آلبالو خوشرنگ باشد و آلبالو پلوی خوشگلی داشته باشید، از ظرف مسی برای جوشاندن آلبالو استفاده کنید.
نکته ۲: استفاده از ادویه جاتی مانند دارچین ، زعفران ، فلفل قرمز و هل برای خوش عطر کردن آلبالو پلو بسیار خوب است.
نکته ۳: مرغ یا كله گنجشكی آلبالو را جداگانه تهیه كنید و هنگام سرو، لابه‌لای آن بریزید. از آب مرغ هم برای دم كردن پلو می‌توانید استفاده كنید.
نکته ۴: برخی از مربای آلبالو استفاده می کنند که این اصلا خوب نیست. در فصولی که آلبالو تازه یافت نمی شود می توانید از فروشگاه ها آلبالو منجمد تهیه کنید.
نکته ۵: می توان برنج و آلبالو را جداگانه آماده کرده و هنگام سرو کردن روی هم بریزید.
نکته ۶: برای گرفتن هسته آلبالو، آن را نیم‌ساعت در فریزر و در بین یخ‌ها بگذارید. در این صورت هسته آسان‌تر جدا می‌شود.
نکته ۷: برای تزیین آلبالو پلو از خلال پسته و بادام ، کشمش ، زعفران استفاده کنید.

آلبالو پلو , تزیین آلبالو پلو , آلبالو پلو رزا منتظمی

آلبالوپلو,طرز تهیه البالو پلو,hgfhg, \g,,عکس آلبالو پلو,تزیین آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو

آلبالو پلو , تزیین آلبالو پلو , آلبالو پلو رزا منتظمی

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه با گوشت قلقلی ، گوشت چرخ کرده و مرغ