طرز تهیه سالاد سزار رستوران خوشمزه اصل ایتالیایی با فیله مرغ

طرز تهیه سالاد سزار رستوران خوشمزه اصل ایتالیایی با فیله مرغ

طرز تهیه سالاد سزار , سالاد سزار رستوران , طرز تهیه سالاد سزار اصل
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه

به گزارش رویونیز ، سالاد سزار از سالادهای خوشمزه ای است که توسط آشپزی ایتالیایی ابداع شد. این سالاد فصل خاصی ندارد و هر زمان می توانید آن را درست کنید. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار به دو روش ایتالیایی و با فیله مرغ را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

سالاد سزار , سالاد سزار ایتالیایی , سالاد سزار ساناز

مواد لازم برای سالاد سزار

کاهو: ۱ عدد
روغن زیتون
نان تست: ۴ عدد
پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

سالاد سزار , سالاد سزار ایتالیایی , سالاد سزار ساناز

طرز تهیه سالاد سزار , سالاد سزار رستوران , سالاد سزار با فیله مرغ

دستور تهیه سالاد سزار

۱- ابتدا برگ های تازه کاهو را شسته و خشک کنید.
۲- دور نان تست را که خشک تر است را گرفته و از بخش نرم آن جدا کنید. سپس بخش های سفید نان را به اندازه یک سانتی برش دهید.
۳- مقداری روغن داخل تابه بریزید، سیر له شده به آن اضافه کرده و برش های نان را روی شعله ملایم تست کنید.
۴- آبلیمو، تخم مرغ آب پز ، سرکه ، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز مخلوط کنید.
۵- بعد از اینکه سس سالاد سزار کاملا مخلوط شد، روغن آن را به آن اضافه کنید تا به حالت مایونز شود و غلظت پیدا کند.
۶- هنگام سرو سالاد سزار ، برگ های تازه کاهو را خرد کرده و نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن ریخته و سس آماده شده را به آن اضافه کنید.

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو مجلسی , تزیین آلبالو پلو

طرز تهیه سالاد سزار , سالاد سزار رستوران , طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک

طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ

۱- ابتدا فیله های مرغ را به تکه های باریک و بلند برش داده و با کمی کره سرخ کنید تا طلایی شوند.
۲- نان های تست را به شکل مربع های کوچک برش داده و آن ها را سرخ کنید. (به روش اول که توضیح داده شد)
۳- کاهو را خرد کرده، می توانید از کلم پیچ به جای کاهو استفاده کنید.
۴- برای تهیه سس ، ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز، مقداری خردل، آبلیمو، روغن زیتون و سیر را رنده کنید و با هم مخلوط کنید.
۵- نان تست و مرغ و کاهو را با سس ترکیب کرده و در پایان پنیر رنده شده پارمیزان را به آن اضافه کنید.

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , آلبالو پلو مجلسی , تزیین آلبالو پلو

فوت و فن تهیه سالاد سزار

نکته ۱: روش های زیادی برای تهیه سالاد سزار وجود دارد ، در برخی مناطق ، سینه مرغ گریل شده، بیکن ، ماهی دودی یا میگو را نیز به سالاد سزار اضافه می کنند.
نکتته ۲: عده ای در سس سالاد سزار تخم مرغ را حذف کرده و از سرکه بالزامیک به تنهایی و یا با سس مایونز استفاده می کنند.
نکته ۲: به جای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.
نکته ۳: پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.
نکته ۴: به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.
نکته ۵: شما می توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.

سالاد سزار , سالاد سزار ایتالیایی , سالاد سزار ساناز

طرز تهیه سالاد سزار رستوران خوشمزه اصل ایتالیایی یا با فیله مرغ