طرز تهیه سس بشامل سفید ایتالیایی و با کیفیت به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه سس بشامل سفید ایتالیایی و با کیفیت به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل با خامه
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه سس بشامل ایتالیایی

به گزارش رویونیز ، سس بشامل از جمله سس های مشهوری است که به سس سفید یا سس لازانیا نیز نامیده می شود. در ادامه طرز تهیه سس بشامل ایتالیایی را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل اصل

مواد لازم سس بشامل

شیر: ۲ لیوان
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ریز: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , لازانیا با سس بشامل ,لازانیا با سس سفید

طرز تهیه سس بشامل

۱- ابتدا کره را داخل تابه ریخته و آب کنید، سپس پیاز را رنده کرده داخل آن بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند.
۲- سپس شعله گاز را کم کرده و شیر را کم کم داخل پیاز داغ بریزید و دائما هم بزنید تا سس بشامل بجوشد و غلیظ شود.
۴- سپس آرد را کم کم به آن افزوده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , لازانیا با سس بشامل ,لازانیا با سس سفید

طرز تهیه سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل بدون شیر

سس بشامل با خامه

برخی افراد تمایل دارند به سس بشامل خامه نیز اضافه کنند، برای این کار می توانید در انتهای مراحل ، دو قاشق خامه نیز به سس افزوده تا طعم دلخواهی که دوست دارید را داشته باشد.

سس بشامل سس سفیدی است مواد اصلی آن شیر ، آرد و کره می باشد و در بیشتر غذاهای ایتالیایی و فرانسوی استفاده شده و قدمت زیادی دارد. این سس به سس لازانیا نیز مشهور بوده و از آن برای تهیه لازانیا ، سوپ و گراتن استفاده می شود.

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , لازانیا با سس بشامل ,لازانیا با سس سفید

طرز تهیه سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل ایتالیایی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه سس بشامل بدون خامه

فوت و فن تهیه سس بشامل ایتالیایی

نکته ۱: سعی کنید شیر کاملا خنک باشد و هم دمای محیط نباشد. بنابراین بهتر است از قبل شیر را در یخچال نگهداری کرده باشید.
نکته ۲: حتما به صورت مرتب سس بشامل را هم بزنید. زیرا در غیر اینصورت کره و آرد با هم ترکیب نشده و به صورت جداگانه غلیظ می شوند و در نهایت سس بشامل گلوله گلوله می شود.
نکته ۳: چاشنی ها را در پایان کار به سس بشامل اضافه کنید. به عنوان مثال ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، آویشن ، ادویه ایتالیایی
نکته ۴: اگر دوست دارید سس بشامل در دهان به راحتی آب شود، می توانید در پایان کار ، به همراه چاشنی ها، پنیر پارمسان نیز به آن اضافه کنید.
نکته ۵: ترکیب کردن کره و آرد بسیار مرحله مهمی است. برای بهتر شدن کار ، می توان بعد از آب شدن کره ، تابه را از روی شعله برداشته و سپس آرد را به آن اضافه کنید. سپس مجددا روی شعله بگذارید. با اینکار ترکیب شدن آرد و کره بهتر انجام می شود. در مورد اضافه کردن شیر نیز می توان از این روش استفاده کرد.
نکته ۶: بهتر است مقدار نسبت آرد و کره با هم یکسان باشد.
نکته ۷: به ازای هر قاشق آرد ، ۱ لیوان شیر اضافه کنید تا به سفتی فرنی شود.

سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل اصل

جلوگیری از گلوله گلوله شدن سس بشامل

۱- آرد را از قبل الک کنید.
۲- به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده کنید. یا از هر دو به میزان یکسان استفاده کنید.
۳- اگر سس سفید بشامل گلوله گلوله شد می توانید آن را در مخلوط کن ریخته و دوباره روی حرارت قرار دهید.

سس بشامل لازانیا , سس بشامل اسپاگتی , سس بشامل اصل

طرز تهیه سس بشامل سفید ایتالیایی و با کیفیت به همراه فوت و فن ها